ABCU-logo2_BW

ABCU® – ACT baseret coach uddannelse

20.04.2016 - by Mads Breckling

Jumpout og ACT Danmark introducere i efteråret, 2016, en ny ACT baseret coach uddannelse som henvender sig til mentorer, socialrådgivere, coaches, behandlere, psykologer med flere, som arbejder med mennesker, og som ønsker sig en ACT coachende tilgang til sine borgere, klienter og coachee.

Uddannelsen er certificeret, og efter 5 moduler af 3 dages varighed pr. modul, afsluttes forløbet med en mundlig og skriftlig eksamen. Undervisningen foregår på Scandic, Lyngby. Der er fuld forplejning under forløb.

Læs mere her

Category : Ikke kategoriseret
2 COMMENTS:

Inger-Lise Kyllesdal

Hei! Ønsker ennå mer informasjon om utdannelsen

Mvh Inger-Lise

31. marts 2017

reply

Mads Breckling

Kære Inger-Lise. Tusind tak for din interesse. Jeg kontakter dig pr. mail, så kan vi afklare de spørgsmål du måtte have.

31. marts 2017

reply